A filmélvezet anatómiája [1.]
2018. január 06. írta: Filmflash

A filmélvezet anatómiája [1.]

Sokan szeretik a filmeket és egyre inkább tömegessé válik a filmnézés, mint szórakozási forma. Persze ennek módjai sokat változtak az elmúlt 10 évben, hisz a mozi visszaszorult, az első helyet az internet és az onnan való letöltések szerezték meg. Ez ugyanakkor együtt járt a filmrajongói kör kiszélesedésével és az amatőr filmelemzők számának gyarapodásával. Ma már több száz filmes blog működik a világhálón és több tucat olyan FB csoport létezik, ahol sok ezres a taglétszám. 

Mitől olyan népszerű mindez? Mert szinte minden film elérhető, mert nagyon sok a jó alkotás, mert az internet révén könnyen kicserélhetők a tapasztalatok, mert  egyre kevésbé pénz kérdése a dolog, mert ma már egyszerű véleményt formálni (blogot indítani vagy kommentelni), mert a más típusú szórakozásokhoz mérten kevésbé komplikált vagy drága kikapcsolódást nyújt és végül mert egyszerűen jó. Nagyon jó! Hódoljunk tehát együtt ennek a szenvedélynek, gyertek a Filmflash -re, mi pedig igyekszünk színvonalas írásokkal meglepni benneteket!

***

Első megjelenésünk

index_filmflash.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmflash.blog.hu/api/trackback/id/tr4913554287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása